UITGAANSTIPS OP DATUM - SALSA, MERENGUE, ...

Salsa Workshop op locatie

Salsa Workshop op locatie

Een dansworkshop maakt ieder uitje tot een succes. Een perfect idee voor een origineel avondje uitgaan! Samen iets nieuws leren op de dansvloer. U leert het samen met uw gezelschap in een gezellige en tot in de puntjes verzorgde salsa workshop. Een salsa workshop is voor iedereen geschikt.

Bij dit swingende uitje leert u echt salsa dansen. U zult meteen al merken, dat u bij het horen van de vrolijke muziek niet stil kunt blijven staan! Een salsa workshop is voor iedereen geschikt. Of het nou om jonge kinderen, tieners of volwassenen gaat, de workshops zijn allemaal op maat en dus geschikt voor iedereen! Het belangrijkste onderdeel is plezier!

Wij bieden u keuze uit verschillende latin dans workshops om met een groep een gezellig en leerzaam uitje te hebben. De basis technieken en bijbehorende pasjes zijn voor iedereen te leren met onze spontane salsa professionals. Een goede manier om elkaar beter te leren kennen of gewoon een gezellige tijd te hebben. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje of ander soort gelegenheid een salsa workshop is altijd geschikt voor iedereen.

Dit salsa uitje is in heel Nederland te boeken, vraag naar alle mogelijkheden.

Dit arrangement is inclusief:

  • Workshop gedurende 1 uur
  • Begeleiding

 

Prijs vanaf € 25,00 per persoon en te reserveren vanaf 10 personen

De prijs van deze workshop is geldig tot en met 31 december 2012 en afhankelijk van de grote van de groep.