UITGAANSTIPS OP DATUM - SALSA, MERENGUE, ...

Wat moeten heren aan bij salsa lessen?

Als je op het punt staat om te gaan lessen voor de salsa is het natuurlijk altijd de vraag wat je als man aan moet trekken. Vrouwen hebben namelijk mooie jurken aan, maar wat moet je als man dan dragen? In dit artikel zullen we het kort hebben over de traditionele manier en de nieuwe manier van outfits voor heren.

De traditionele outfit voor mannen

Mannen dragen over het algemeen nette kleding. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan pakken met daarbij een mooi overhemd. Het is de bedoeling dat de man echt als een chique persoon aangekleed is. Hierbij is het ook belangrijk dat het er strak uitziet en dat je echt kunt zien dat de man chique en elegant  is gekleed. Echter zien we steeds meer een verschuiving van de traditionele salsa stijl naar de wat moderne kleding stijl.

De moderne kleding stijl

Het is aan te raden om eens te kijken naar de moderne stijl die steeds meer een trends wordt in de salsa wereld. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar een net overhemd met daaronder een prachtige Spijkerbroek. Het is hierbij wel belangrijk dat je kiest voor een spijkerbroek die er goed uitziet. Het is dus niet de bedoeling dat je kiest voor een broek met allerlei gaten erin. Je wilt natuurlijk nog wel elegant en chique overkomen. Het is hierbij dus belangrijk dat je wel jouw aandacht erbij houdt als je kiest voor de moderne stijl.

 

Kortom, het maakt niet uit welke stijl je kiest bij salsa, maar het is wel aan te raden om hier aandacht aan te besteden. Je wilt natuurlijk wel optimaal kunnen bewegen en er elegant uitzien. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, dan is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist op het gebied van Salsa kleding.